Firma profil - Welcon A/S

Go to content

Main menu:

Firma profil

Om Welcon


Welcon A/S er en erfaren virksomhed indenfor produktion af alle typer af svejste og bearbejdede stålkonstruktioner.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Teknologien:
Teknologisk satser Welcon på de mest produktive svejsemetoder. De nyeste svejsemetoder afprøves og dokumenteres inden de tages i anvendelse. Hovedvægten af svejsemetoderne er idag fokuseret på automatiseret UP. Maskinparken sætter Welcon istand til at fremstille en mangfoldighed af stålkonstruktioner.

Faciliteter:
Welcon har produktionshaller på over 60.000 m2 i drift, og råder over en stor moderne og effektiv maskinpark. Dette bevirker at vi kan håndtere selv meget store og kraftige emner, men samtidig har faciliteter til masseproduktion af mindre konstruktioner og emner. Vi kan producere tårnsektioner til vindmøller på op til 7 m. i diameter, længde på op til 40 m., samt vægt på op til 230 t.

Kvaliteten:
Kvalitetsstyringssystemet i Welcon er ISO 9001:2008 certificeret, og har været dette siden 1992. Desuden er vi godkendt iht. DIN 18800-7 ("Grosser Eichnungnachweiss") samt DS/EN 1090. Den lange erfaring med udarbejdelse og styring af dokumentation gør at vi er i stand til at håndtere alle ønskede krav til dokumentation af vores færdige emner.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Organisation:
Welcons organisation er opbygget på en måde som bevirker at fleksibiliteten er prioriteret højt. Dette betyder at reaktionstiden fra beslutning til handling er så kort som overhovedet muligt.

Konstruktion:
Welcons ingeniørafdeling er behjælpelig med design, konstruktion og dokumentation af projekter og emner, altsammen i ovensstemmelse med kundens specifikke ønsker og behov.

Overfladebehandling:
Welcon har på fabrikken i Give et stort og yderst moderne anlæg til overfladebehandling af emner:
2 komplette in-line linjer hvor vi med robotter overfladebehandler tårne til vindmøller. Derudover har vi 2 blæsekabiner på hver 7,5 x 37 m., samt 2 store malehaller på 15,8 x 54 m. Faciliteterne gør os i stand til at overfladebehandle til de højeste krav vore kunder kan stille os overfor.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Afprøvning:
Alle emner afprøves i henhold til kundernes specifikke ønsker, og vi er gerne behjælpelig med udarbejdelse af forslag til afprøvnings-procedurer og tilhørende dokumentation. Vi har et tæt samarbejde med NSK som på vores fabrik foretager afprøvninger og dokumenterer disse iht. de specificerede krav.

Montage:
Welcon kan stå for komplet montage af emnerne før levering, enten på fabrikken eller hos kunden.

Levering:
Emner og komponenter kan leveres nøjagtigt hvor kunden ønsker det - og til den planlagte tid.

Back to content | Back to main menu